DE TECHNOLOGIEco. VAN ZHEJIANG HAOHUO, LTD.

U DENKT HET, CREËREN WIJ HET!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ZHEJIANG HAOHUO TECHNOLOGY CO.,LTD.

ZHEJIANG HAOHUO TECHNOLOGY CO.,LTD.

1
ZHEJIANG HAOHUO TECHNOLOGY CO.,LTD.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Wereldwijd
Merken : HAOHUO
Aantal werknemers : 450~500
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 80% - 90%

HAOHUO, een beroemde merknaam van China, is een professionele fabrikant gespecialiseerd in R&D, het produceren en marketing van BBQ GRILLS. Met twee productiecentra in China, die de sterke punten van de productiefaciliteit van China en het innovatieve ontwerp van Wereldwijd, HAOHUO nemen zijn de producten hoogst concurrerend en genieten van een reusachtige populariteit in de wereldmarkt.

 

HAOHUO heeft zich altijd bij de bouw van een hoogste klassenmerk van BBQ GRILLS geconcentreerd; HAOHUO poogt een belangrijke macht in deze industrie te worden. HAOHUO produceert nu Diverse grills. HAOHUO heeft twee grote die productiecentra in de Provincie en Shanghai die van Zhejiang in Oost-China worden gevestigd, een totale oppervlakte behandelen van rond 150,000㎡, hebbend meer dan 500 werknemers, 20 ingenieurs en 50 verkooppersoneelsleden. Met onze gezamenlijke inspanning, groeit het bedrijf steeds sterker, Geloof, Innovatie, Kwaliteit, Gezondheid en de Dienst die ons collectief principe, in achtervolging van nieuwe innovatie en doorbraak zijn.

 

HAOHUO bepleit groene levensstijl en leidt de tendens van huishoudengeschiktheid. In de geest van ‚U DENKT IT, CREËREN WIJ IT‘, HAOHUO-aanbiedingenproducten met modieuze ontwerpen en duurzame kwaliteit. HAOHUO heeft altijd inspanningen geleverd om de kerntechnologie bij te werken. De de hogere ingenieurs en ontwerpers van HAOHUO voeren constant R&D van verschillende nieuwe producten slechts op ons gebied uit. HAOHUO-de producten zijn van modieus ontwerp en concurrerende prijs; HAOHUO heeft vele internationale certificatie, zoals Ce, TUV, SGS, UL, CETL en RoHS. Als resultaat van onze verplichting en inspanning, zijn de de uitstekende kwaliteit en dienst van HAOHUO ons met grote reputatie van gebruikers en cliënten in binnen- en buitenland teruggekeerd.

 

Overeenkomstig gestandaardiseerd en geïnternationaliseerd beheer, ontwikkelt HAOHUO BBQ altijd Grills met concurrerende kwaliteit en prijs. HAOHUO zou onze samenwerking met cliënten wereldwijd door onze duurzame kwaliteit, redelijke prijs en beste dienst willen uitbreiden om een Win-Win situatie te bereiken. Wij zijn er stellig van overtuigd dat de Kwaliteit en de Dienst zoals ons leven zo belangrijk zijn.

 

Contactgegevens
ZHEJIANG HAOHUO TECHNOLOGY CO.,LTD.

Contactpersoon: Mr. Condy Chen

Tel.: 86-15618722226

Direct Stuur uw aanvraag naar ons